fbpx

Despre noi

Istoric

Companie privata cu capital integral romanesc, Benati a fost infiintata in anul 2000, ajungand in scurt timp sa devina un jucator important pe piata furnizorilor de usi si ferestre din lemn. Compania s-a remarcat in decursul anilor atat prin calitatea produselor cat si prin profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada inca de la inceputul activitatii, astazi fiind partener al celor mai importante depozite de materiale de constructii dar mai ales al clientilor rezidentiali, firme de constructii si clienti externi.

20

ani experienta

Echipa benati

Fabrica Betesti, Harghita

Loc. Cristuru Secuiesc – sat Betesti, nr.10, Harghita.
Telefon: 004  0266 217 502
Fax: 004 0266 242 670

Echipa speciala Showroom, Bucuresti

Pentru ca intelegem unicitatea ta, am ales sa facem lucrurile diferit. In acest sens, din 2005, performeaza o echipa speciala de experti a caror misiune este aceea de a-ti oferi solutia optima astfel incat fiecare moment petrecut acasa sa fie nu doar o traire pozitiva, ci un adevarat rasfat al simturilor.
Noi nu livram doar produse.
Noi livram experiente. In showroomul nostru vei initia o experienta complexa vizuala, auditiva si chinestezica. Vei primi informatiile necesare, vei putea vizualiza, atinge, simti, testa gama de produse, vei obtine raspuns la intrebari si vei putea proiecta diverse solutii si scenarii, inclusiv antecalculatii de pret. Ascultam, comunicam, conceptualizam, dam forma dorintelor si posibilitatilor tale si in final iti oferim cheia spre ceea ce te defineste: solutii personalizate in functie de ideile, nevoile, obiceiurile, caracteristicile, personalitatea si bugetul tau.
Noi livram expertiza. In spatele solutiilor propuse stau competente, know-how, excelenta. Astfel incat experienta ta sa fie nu numai una frumoasa, ci si una ergonomica, functionala, optima, de calitate.
Noi livram timp sub forma de consultanta gratuita. Pentru ca timpul este moneda vietii tale pe care o pretuim si o respectam.
Noi livram armonie sub forma de solutii complete pentru casa ta. Pentru ca tu sa experimentezi frenezia partilor si miracolul intregului. Sa simti cum fericirea vine din lucruri marunte, simple dar inchegate. Din starea de bine pe care ti-o da confortul patului. Din culoarea si designul mobilierului care ti se reflecta in privire dimineata, cand mijesti ochii. Din usurinta cu care deschizi larg fereastra. Din placerea atingerii texturii lemnului usilor, cand plutesti dintr-o camera in alta. Din inaltimea la care te intinzi dupa ibricul de cafea. Din fosnetul sublim imprimat de pasii tai pe parchet. Din efortul pe care il faci sa urci sau sa cobori treptele spre terasa. Din siguranta cu care incui usa metalica a locuintei, din nerabdarea pe care o resimti de-a te intoarce acasa. Si, mai presus de toate, din zambetul ce-ti lumineaza chipul traind in armonie cu tine.

Te asteptam in Strada Reinvierii nr 3, sector 2, Bucuresti.
Telefon: +4 021 212 11 49 ; +4 0746 209 533 / 530 / 531
Fax: +4 021 212 11 48
E-mail: vanzari@https://www.echipabenati.ro

Vanzari

Benati

Export

Baza productiei finite, este dedicata pietelor externe, cu departamentul de export pregatit pentru solicitarile partenerilor externi.

Complexitatea tamplariei si multiplele caracteristici pe care le poate ingloba, transforma fiecare proiect intr-un proiect unic.

Pe plan extern produsele noastre se bucura de apreciere si in tari ca: Ungaria, Finlanda, Italia – lant de magazine DIY, Franta, Germania, Belgia, Austria, Ghana. 

Vanzarile retail

Vanzarile directe (retail) se fac din magazinul de prezentare iar promovarea este facuta on-line (prezenta in majoritatea site-urilor de specialitate), publicitate out-door prin panotaj, inscriptionarea cu logo-ul Benati a autvehiculelor de marfa precum si a personalului de vanzari, promovare TV clip de prezentare la emisiuni de profil (Prima TV). Firma pr1omoveaza activitatile sportive local in jud.Harghita prin sustinerea echipei de fotbal (jucatorii au imprimat logo-ul Benati pe echipament), precum si sponsorizarea diferitelor activitati sportive.

B2B

Vanzarile Bussines to Bussines se promoveaza intens prin prezenta Benati la expozitiile anuale EXPOCONSTRUCT, BIFE, etc  si la actiuni ale Asociatiei Producatorilor de mobila . Promovarea Benati pentru acest segment se mai face si prin discutii directe cu arhitecti sau designeri sau sustinerea financiara a unor actiuni specifice breslei.

Certificari

Benati

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support