PLINTA din PVC canal cablu confort 55

Plinta „Confort” este un produs în formă de S dovedit în timp, cu o secțiune specială de cablu centrală pentru montarea și distribuția firelor. Un panou cu conductă de cablu detașabil rapid facilitează procesul de montare și demontare și permite cablarea rapidă a noilor fire. Un design special al colțurilor exterioare și al opririlor de capăt asigură o fixare strânsă a întregului sistem. Marginile moi ale scândurii protejează împotriva pătrunderii prafului și a apei și ascund părți inegale ale peretelui și podelei. Durabilitatea planșeului se datorează rezistenței înalte a suprafeței la abraziune și zgârieturi.

Plinta „Comfort” – un produs modern, cu o formă clasică, la cel mai bun preț. Datorită unei game largi de palete de culori, se potrivește armonios atât în ​​interiorul casei, cât și în cel al afacerilor.

Plinta “Confort”Cod produs: K55Lungime: 2,5 Cantitate Bax: 40 buc.Dimensiuni bax: 175х130х2525 mmGreutate bax: 16,3 kg

Produsul se poate comercializa si la bucata.

Accesorii plinta PVC canal cablu Confort 55

Montaj plinta PVC Confort 55

Rapid, Usor, Durabil – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie sistemul de montaj al plintei Confort. Pentru montajul plintei nu sunt necesare aptitudin speciale. Cu un set standard de scule, puteti monta usor plinta.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support