fbpx

PLINTA din PVC canal cablu elite 67

Plinta canal cablu “Elite” este formată din două părți – profilul de montare partea din spate și parte din față. Partea frontala si accesoriile, se inceparteaza usor, facilitand astfel montarea si demontarea, asigurand instalarea rapidă a unui nou cablu. Această caracteristică vă permite să zugraviti și să lipiți tapetul, fără teamă că stricați partea din față a plintei.Durabilitatea plăcii de pliere se datorează prezenței unui înveliș special care asigură o rezistență ridicată a suprafetei la abraziune și zgârieturi. Marginile moi ale plintelor oferă rezistență la praf și apă și ajută la netezirea denivelărilor peretelui și podelei.

Plinta „Elite” cu înălțime optimă și stil elegant, design 3D realist al texturilor din lemn pe o parte solidă rezistentă la uzură – o soluție de elită pentru casa și biroul tău.

Plinta canal cablu “Elite”

Cod produs: E67Lungime: 2,5 Cantitate Bax: 20 buc.Dimensiuni bax: 140x145x2525 mmGreutate bax: 13,6 kg

Produsul se poate comercializa si la bucata.

Accesorii plinta PVC canal cablu "Elite"

Rapid, Usor, Durabil – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie sistemul de montaj al plintei Confort. Pentru montajul plintei nu sunt necesare aptitudin speciale. Cu un set standard de scule, puteti monta usor plinta.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support