fbpx

PLINTA din PVC canal cablu lux 67

Plinta „Lux” este formată din două părți – profilul de montare din spate și partea integrala față. O îndepărtare ușoară a întregii părți din față a placii de bază și a accesoriilor facilitează instalarea, demontarea și asigură instalarea rapidă a unui nou cablu. Această caracteristică vă permite să pictați pereții și să lipiți tapetul, fără teamă să stricați partea din față a tabloului de bază. Are trei canale de cablu surround și accesibile. Durabilitatea plăcii de pliere se datorează prezenței unui înveliș special care asigură o rezistență ridicată la suprafață la abraziune și zgârieturi. Marginile moi ale bordului asigură rezistență la praf și apă și ajută la netezirea denivelărilor din perete și podea.

Plinta „Lux” este un produs modern, cu o formă clasică, la un preț optim, cu o calitate sporita. Datorită unei game largi de palete de culori, se potrivește armonios atât în ​​interiorul casei, cât și în cel al afacerilor.

Plinta canal cablu „Lux”.Cod produs: L67Lungime: 2,5 mBax: 20 buc.Dimensiuni bax: 140x145x2525 mmGreutate bax: 13,60 kgProdusul se poate comercializa si la bucata.

Montaj plinta canal cablu "Lux"

Rapid, Usor, Durabil – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie sistemul de montaj al plintei Lux. Pentru montajul plintei nu sunt necesare aptitudini speciale. Cu un set standard de scule, puteti monta usor plinta.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support