fbpx

Profile salamander

Streamline

Cei care stiu sa pună pret pe confortul locuintei lor vor gasi in sistemul Streamline, solutia optima. Seria de profiluri Streamline AD şi Streamline 76 cu 7 camere reuneste siguranta, protectia termica si protectia fonica, toate la cel mai inalt nivel. Suprafetele rezistente la intemperii si usor de curatat ale ferestrelor din material sintetic Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane in domeniul durabilitatii si simplitatii in curatare. Aveti aproape tot ce va trebuie pentru a va simti bine acasa. Cea mai moderna tehnologie de ferestre, cu 5 sau 7 camere, adancime constructiva de 76 mm si 2 planuri de etansare, care ofera o protectie termica si fonica optima, dar si cel mai inalt grad de siguranta.

bluEvolution:92

Uşa de exterior bluEvolution 92 reprezintă combinaţia optimă între siguranţă şi eficienţă energetică datorită adâncimii constructive de 92 mm, celor 6 camere de profil, dar şi celor 3 garnituri de etanşare. Canaturile uşii, care se deschid spre interior, resp. spre exterior, permit montarea unor pachete de sticlă cu lăţimea de până la 60 mm, ideale pentru vitrarea triplă şi funcţională în scopul izolării termice, fără limitări în cazul uşilor colorate – iar asta, cu o lăţime vizibilă redusă, de 164 mm.

Brugmann bluEvolution:82

Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de profiluri Brügmann bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm. Această gamă creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferenţa se simte în portofel!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support