trepte /contratrepte

Trepte Lemn /Scari lemn /Balustrade lemn

 

O scara din lemn, comercializata si montata de Echipa Benati, incadrata de o balustrada deosebita ofera o imagine eleganta locuintei, pe langa caracterul de utilitate ce nu poate fi pus la indoiala.

Treptele de lemn sunt folosite pentru a aduce un plus de caldură caminului dumneavoastra si ofera un design complet si armonios alaturi de parchet, mobilier, usi si ferestre.

Treptele sunt din stejar, calitate A sau A-B cu frize intregi si o umiditate optima realizata în uscătorii profesionale si stabilizat fizico-dinamic.

Produsul nostru stejar îmbinat lamelă continua este mult superior atât ca și rezistența în timp cât și ca aspect spre deosebire de panourile reconstituite cu imbinare „in dinti”.

Treptele standard au grosime de 28/29mm și se execută din dulap de 34mm cu nas de 20mm (vizual vom regasi o grosime de 45mm).

Toate elementele se produc pe baza de comanda din stejar si sunt finisate conform dorintelor clientului.

In functie de amenajarea dorita, sunt disponibile mai multe configuratii dupa cum urmeaza: treapta, treapta si contratreapta, acestea putand fi montate pe suport metalic sau suport de beton si balustrada.

 

Montaj & Garantie

 

Pentru a fi pregatite de montaj, este recomandat ca elementele din lemn sa aiba o umiditate de maxim 12% .

Ca treptele sa nu își modifice forma în timp, umiditatea din aer trebuie sa fie de 50%. Pentru un montaj perfect al treptelor, este nevoie ca suportul sa nu afecteze lemnul, astfel ca umiditatea suportului de beton sa nu depaseasca 2%.

Treptele se montează cu spuma de lipit poliuretanica sau la cerere cu adeziv. Se recomandă spuma poliuretanica deoarece aceasta acoperă toate denivelarile suportului și formează un pat mai agreabil pentru poziția treptei, aceasta fiind mai usor de pozitionat.

Opțional se poate monta și rașină epoxidică, dar doar daca este necesar in functie de compozitia suportului si umiditatea acestuia. Timpul necesar de lipire este de 2 ore, iar rășina are nevoie de 24 ore pentru a se usca.

Termenul de execuție a unei lucrări este de 15-20 zile de la comanda ferma si plata avansului.

Garanția pentru materiale și montaj de 5 ani. Durata de viata „lifetime”.

Pentru ca rezultatul unei colaborări cu noi sa fie în concordanță cu așteptările dumneavoastră, Echipa Benati vă pune la dispoziție următoarele:

Măsurători, consultanță și montaj de specialitate.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support