fbpx

trepte /contratrepte

Trepte Lemn /Scari lemn /Balustrade lemn

O scara din lemn, comercializata si montata de Echipa Benati, incadrata de o balustrada deosebita ofera o imagine eleganta locuintei, pe langa caracterul de utilitate ce nu poate fi pus la indoiala.

Treptele de lemn sunt folosite pentru a aduce un plus de caldura caminului dumneavoastra si ofera un design complet si armonios alaturi de parchet, mobilier, usi si ferestre.

Treptele sunt din stejar, calitate A sau A-B cu frize intregi si o umiditate optima realizata in uscătorii profesionale si stabilizat fizico-dinamic.

Produsul nostru stejar imbinat lamela continua este mult superior atat ca si rezistenta in timp cat si ca aspect spre deosebire de panourile reconstituite cu imbinare „in dinti”.

Treptele standard au grosime de 28/29mm si se executa din dulap de 34mm cu nas de 20mm (vizual vom regasi o grosime de 45mm).

Toate elementele se produc pe baza de comanda din stejar si sunt finisate conform dorintelor clientului.

In functie de amenajarea dorita, sunt disponibile mai multe configuratii dupa cum urmeaza: treapta, treapta si contratreapta, acestea putand fi montate pe suport metalic sau suport de beton si balustrada.

Montaj & Garantie

Pentru a fi pregatite de montaj, este recomandat ca elementele din lemn sa aiba o umiditate de maxim 12% .

Ca treptele sa nu isi modifice forma in timp, umiditatea din aer trebuie sa fie de 50%. Pentru un montaj perfect al treptelor, este nevoie ca suportul sa nu afecteze lemnul, astfel ca umiditatea suportului de beton sa nu depaseasca 2%.

Treptele se monteaza cu spuma de lipit poliuretanica sau la cerere cu adeziv. Se recomanda spuma poliuretanica deoarece aceasta acopera toate denivelarile suportului si formează un pat mai agreabil pentru poziția treptei, aceasta fiind mai usor de pozitionat.

Opțional se poate monta și rașina epoxidica, dar doar daca este necesar in functie de compozitia suportului si umiditatea acestuia. Timpul necesar de lipire este de 2 ore, iar rasina are nevoie de 24 ore pentru a se usca.

Termenul de executie a unei lucrari este de 15-20 zile de la comanda ferma si plata avansului.

Garantia pentru materiale si montaj de 5 ani. Durata de viata „lifetime”.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra, Echipa Benati va pune la dispozitie urmatoarele:

Masuratori, consultanta si montaj de specialitate.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support