fbpx

Usi rezistente la foc simetrico rei60 sau rei120

USI REZISTENTE LA FOC SIMETRICO REI 60 SAU REI120

SPECIFICATII TEHNICE

Usa ignifuga, intr-un canat sau dubla, cu rezistenta la foc pentru 60 sau 120 minute conform Directivei Europene EN 1634-1 si o grosimea a foii de usa de 51 mm.

Foaie de usa este de tip sandwich cu foi de tabla zincata galvanizata la exterior si miez din material termoizolant si ignifug cu o densitate de 100 kg / m3 si doua bolturi de siguranta .

Tocul este confectionat din tabla cu grosime de 1,5 mm prin ambutisare la rece. Se echipeaza cu doua balamale reglabile si garnitura termoexpandabila. Latimea tocului este de 56mm, pentru a-i conferi rezistenta sporita. Configuratia tocului este reversibila astfel incat sa poata fi montat cu deschidere dreapta sau stanga conform necesitatilor.

Usile sunt echipate cu doua balamale reglabile de tip rulment. Una dintre balamale este echipata cu un resort ce poate fi reglat pentru autoinchidere.

Broasca utilizata este confectionata in intregime din otel, iar manerul si sildurile sunt din materiale ignifuge comnform DIN 18273 FS. Broasca are protectie din azbest cu o grosime de 10mm.

Ușile rezistente la foc sunt vopsite in camp electrostatic, iar finisajul standard este RA 7035 (gri). La cerere, usile pot fi finisate si cu alte nuante din paletarul RAL

Usile duble pot fi echipate la cerere cu un mecanism de prioritizare a inchiderii. In echiparea standard a usilor duble, sunt inclusi doi pini de fixare a canatului inactiv.

La cerere, de asemenea, usile pot fi echipate cu bara antipanica, atat pe un canat, at si pe ambele foi de usa eferente usilor duble.

Exista posibilitatea echiparii cu electromagneti (de pardoseala sau perete), pentru imobilizarea foii de usa in pozitia “deschis”.

In conditii de trafic intens este recomandata echiparea usilor cu un amortizor hidraulic pentru autoinchidere.

Usile rezistente la foc sunt insotite de toate certificatele legale obtinute in urma testelor ce au avut loc in laboratoarele europene LAPI-Italia si Applus LGAI – Spania, conform normelor Directivei Europene EN 1634-1.

Usile rezistente la foc Simetrico REI 60 sau REI 120 detin certificat de performanta conform Anexa nr.2 “Produse si familii de produse care au conformitatea atestata printr-o procedura in care este implicat un organism desemnat pentru atestarea conformitatii produselor pentru constructii”, eliberat de catre Secretariatul Tehnic al CTPC – poz. 346 “Uși pietonale de Securitate si/sau rezistente la foc dupa criteriile de izolare termica si etanseitate BENATI RF;”.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support