fbpx

Panouri acustice

Aveți probleme cu acustica slabă în camera dvs.? Panourile acustice amortizează sunetul și atunci când le instalați pe pereți sau tavan, vor absorbi undele sonore și vor elimina reverberațiile. Pe lângă aspectul funcțional, au și un rol decorativ deosebit, conferind spațiului disticție, eleganță și căldură.

Sunetul este format din unde, iar atunci când undele sonore lovesc o suprafață plană și dură, sunetul nu își reduce viteza, ci se reflectă în toată camera, ceea ce are drept consecință producerea de reverberații. Panoul acustic amortizează sunetul prin absorbția undelor sonore atunci când lovesc fetrul și șipcile, astfel încât sunetul se stinge în fetru și nu în cameră.

Panourile acustice sunt fabricate în Romania, la fabrica noastră din Cristuru Secuiesc, județul Harghita, cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Fiecare panou care iese din mica fabrică trece printr-un control strict al calității, astfel încât să îndeplinească cele mai exigente cerințe.

Panourile se realizează la comandă, pe dimensiunile clientului. Scândurile sunt montate pe o bază de fetru acustic. Fetrul acustic special conceput este fabricat din material reciclat și are o grosime de 9 mm. Panoul are o grosime de 20 mm în total, inclusiv lamelele și fetrul.

La testul de sunet panourile se clasifică în clasa A, care este cel mai înalt nivel posibil. Pentru a obține clasa A, trebuie instalată vată minerală în spatele panourilor. Panourile se pot monta și direct perete, caz în care vor atinge clasa D de amortizare a sunetului.

Echipa Benati asigură producția, transportul și montajul produsului.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support