Am aparut in 2014 in revista “Fereastra” – aparitie “Top Companii”

După 14 ani de muncă susţinută într-o piaţă precum o junglă, după boom, criză și iar criză, anul 2014 ne găsește în aceeași echipă solidă ca și până acum și asta ne face să credem în noi mai mult ca oricând. Benati înseamnă calitate și aceasta se vede din zâmbetele prietenilor clienţilor noștri. Oamenii ne recomandă și descoperim an de an că tot oamenii sunt cei mai importanţi într-o organizaţie. Mașinile taie, decupează și lipesc, dar oamenii sunt cei care au grijă ca ușa sau fereastra ce iese pe poarta fabricii să nu ne facă de rușine. Echipa Benati – Adriana Rus, Dan Cotiga, Marius Trifu, Emil Dorobanţu – este formată din oameni în care puteţi avea încredere că înţeleg dorinţa dumneavoastră și o transpun în realitate cu ajutorul specialiștilor din fabrica Benati.
Schimbările din piaţă s-au transpus imediat în producţie și diversifi carea gamei de uși interioare și ferestre din lemn a făcut ca Benati să poată să spună: Nu există ușă pe care să nu o putem produce! … fără echivoc și fără rabat la calitate. Avem grijă să producem cele mai bune uși și ferestre din lemn, pentru ca oamenii să aibă timp să se bucure de lucrurile care le fac plăcere.

Demo-FEREASTRA-TOP-COMPANII-Producatori

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support