Am aparut in 2014 in revista “Fereastra” – aparitie “Top Companii”

Dupa 14 ani de munca sustinuta intr-o piata precum o jungla, dupa boom, criza si iar criza, anul 2014 ne gaseste in aceeasi echipa solida ca si pana acum si asta ne face sa credem in noi mai mult ca oricand. Benati inseamna calitate si aceasta se vede din zambetele prietenilor clientilor nostri. Oamenii ne recomanda si descoperim an de an ca tot oamenii sunt cei mai importanti intr-o organizaţie. Masinile taie, decupeaza si lipesc, dar oamenii sunt cei care au grija ca usa sau fereastra ce iese pe poarta fabricii sa nu ne faca de rusine. Echipa Benati – Adriana Rus, Dan Cotiga, Marius Trifu, Emil Dorobanţu – este formata din oameni in care puteti avea incredere ca inteleg dorinţa dumneavoastra si o transpun in realitate cu ajutorul specialistilor din fabrica Benati.
Schimbarile din piata s-au transpus imediat in productie si diversificarea gamei de usi interioare si ferestre din lemn a facut ca Benati sa poata sa spuna: Nu exista usa pe care sa nu o putem produce! … fara echivoc si fara rabat la calitate. Avem grija sa producem cele mai bune usi si ferestre din lemn, pentru ca oamenii sa aibă timp sa se bucure de lucrurile care le fac placere.

Demo-FEREASTRA-TOP-COMPANII-Producatori

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support