Benati Usi si Ferestre SRL – Locul 7 în Topul Firmelor din București, ediția 2020

Suntem onorati sa primim o asemenea recunoastere din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) intr-un an greu, care a venit pentru fiecare din noi cu provocari imposibil de anticipat. Un an in care am fost obligati sa ne reconsideram prioritatile, sa fim creativi, sa ne reinventam si sa gasim noi modalitati de a lucra impreuna, dar la distanta unii de ceilalti, pentru a reusi sa depasim aceasta perioada fara precedent.

Sa ne aflam pe un merituos loc 7 din cele 50,133 companii care au indeplinit criteriile de eligibilitate ne bucura si ne onoreaza in egala masura. Insa ne si obliga sa continuam cu aceeasi pasiune si dedicare eforturile noastre de a oferi solutii complete pentru casa ta!

Organizat de 27 de ani, Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor din capitala care se supune rigorilor legii si unei metodologii complexe. In stabilirea clasamentelor finale au fost luati in calcul indicatori precum: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizării resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat, calculaţi in baza a 16 elemente extrase din situatiile financiare depuse de companii la Ministerul Finantelor Publice si la Oficiul National al Registrului Comertului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 134.059 firme cu sediul social in Capitala, care au depus bilantul aferent anului 2019, au indeplinit criteriile de eligibilitate 50.133 firme. Dintre acestea, au fost premiate 7.267 firme, dupa cum urmeaza: 2.529 firme din servicii, 2.003 din comert, 1.505 din industrie, 437 din constructii, 404 din cercetare-dezvoltare si high-tech, 249 din turism si 140 din agricultura.

Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support